یخساز حبه ای زیر کابینتی - قسمت سوم
Under counter ice maker machines
همانطور که در دو قسمت قبل نیز اشاره شد، یخساز های زیرکابینتی با مصرف کم و بازدهی بالا در دنیا کاربردهای وسیعی دارند. در این قسمت به مرور چند سوال پر تکرار می پردازیم :
یخ سازهای زیر پیشخوان (زیر کابینتی) چقدر دوام می آورند؟
مطابق استاندارد عمر مفید یخساز بین 4 تا 5 سال است؛ برای افزایش عمر دستگاه یخ ساز خود، از انجام تعمیرات و نظافت معمولی اطمینان حاصل کنید. آرمینکو خدمات رسانی به دستگاه یخساز مشتری که برای سال های 1350 بوده است را هم تجربه کرده است...
آیا یخ سازهای زیر پیشخوان صدای بلندی دارند؟
اکثر یخسازهای زیر کابینتی به دلیل راهاندازی آسان، خوب کارکردن و ساخت سریع و کارآمد یخ مورد تحسین قرار میگیرند و صدای بلندی ندارند.
یخ سازم را کجای آشپزخانه بگذارم؟
یخ ساز را می توان در هر جایی که دسترسی به آب، فاضلاب، گردش مناسب هوا و شرایط مناسب نصب باشد به راحتی نصب کرد.
آیا می توانید یخ ساز را همیشه روشن بگذارید؟
اگر یخ میخواهید، باید آن را به برق متصل کنید و همیشه کار کند. اگر دستگاه خاموش شود یخ ذوب می شود و آب به مخزن باز می گردد.
چقدر به یک یخ ساز نیاز دارم؟
یک قانون خوب این است که یخسازی را انتخاب کنید که حدود 20 درصد بیشتر از نیاز روزانه شما یخ تولید کند. بنابراین اگر شما به 50 کیلو یخ در روز نیاز دارید، یک یخ ساز 60 کیلویی بخرید. هنگامی که نیاز شما از 200 کیلوگرم در روز فراتر رفت، 10 درصد خروجی اضافی کافی است.
یک کافی شاپ در روز چقدر یخ مصرف می کند؟
استاندارد استفاده از یخ استفاده تقریبی روزانه یخ در
صنعت بار 3 پوند به ازای هر مشتری
رستوران 1.5 پوند به ازای هر مشتری
کافه تریا 1 پوند برای هر مشتری
کافی شاپ یا اسموتی بار 5 اونس. در هر 7-10 اونس نوشیدنی 8 اونس در هر 12-16 اونس نوشیدنی 12 اونس در هر 18-24 اونس نوشیدنی
- ۰ نظر
- ۳۱ خرداد ۰۱ ، ۱۴:۰۱