تعاریف :
- یخساز صنعتی به ماشینی اطلاق می شود که با دریافت آب و مصرف انرژی، مقادیر قابل ملاحضه ای یخ را به صورت صنعتی تولید و آماده می سازد.
- یخساز تجاری به ماشینی اطلاق می شود که به صورت نیمه صنعتی با دریافت مقادیر شخصی از آب و مصرف محدود انرژی به تولید یخ مبادرت به عمل می آورد.
در بین انتخاب کنندگان دستگاه های یخساز یک سوال همیشه به وجود می آید که کدام یک بهتر است؟ آیا دستگاه های صنعتی به دلیل نوع تولید و ظرفیت بیشتر انتخاب مناسب تری هستند؟ هزینه های نگه داری دستگاه های تجاری در مقایسه با صنعتی چگونه است؟ و ...
پاسخ آرمینکو تنها یک جمله است : نسبت به نیاز انتخاب کنید نه بیشتر و نه کمتر !
Choose according to your need…
ابتدا پرسش های زیر را پاسخ دهید و سپس مطمئن باشید که انتخاب شما صحیح خواهد بود :
- برای چه منظوری می خواهید یخساز تهیه کنید؟
- مصرف یخ شما چه میزان در یک شبانه روز است ؟
- محل استفاده یخ و موقعیت آب و هوایی مکان مورد نظر چگونه است؟
- چه نوع یخی بهترین تبادل را برای استفاده شما ایجاد می کند؟
- شرایط آب به لحاظ پارامترهای شیمیایی در محل چگونه است؟
- مصرف انرژی و دسترسی به انرژی در چه حدی است؟
- ۰ نظر
- ۲۲ مرداد ۹۹ ، ۱۱:۵۵