بخش اول
تعاریف : ماشین یخساز آزمایشگاهی رسته ای از دستگاه های تولید کننده یخ هستند که به طور خاص در آزمایشگاه های مختلف اعم از صنعتی، نیمه صنعتی، شیمیایی و ... استفاده می شوند.
دامنه شمول : فضا هایی با کاربری آزمایشگاه و جهت استفاده از یخ به عنوان ماده سیال خنک کننده، ایجاد خنک کاری در سامانه و یا استفاده بهداشتی
محدوده های کاری : دستگاه های یخساز همان طور که نامی نا آشنا برای ما نیستند با دریافت آب و صرف انرژی تولید یخ می کنند.
در طبقه بندی محصولات و تجهیزات ازمایشگاهی، ماشین یخساز آزمایشگاهی دارای شرایط ذیل است :
- تولید یخ به صورت بهداشتی و بدون دخالت دست
- انتقال یخ به صورت مکانیزه یا استریل
- نگهداری یخ به صورت غیر شیمیایی و بدون افزونه
اصولأ در دستگاه های یخساز آزمایشگاهی سه مرحله تولید، انتقال و نگهداری یخ به عنوان موارد اصلی و ضروری قابل بحث هستند.
این که یک آزمایشگاه بسته به نوع فعالیت و محور هایش، چه مدل یخی را استفاده دارد، نکته اصلی و بعدی است.
آرمینکو در این مورد دو نوع یخساز را در حجم های پایین و مخصوص آزمایشگاه ها معرفی و تولید می کند :
نوع اول، حبه ای و نوع دوم پودری(پولکی آب دار)؛
آرمینکو سعی در بروز رسانی این دو مدل نیز کرده است و اینک مدل دیگری از یخساز حبه ای تحت عنوان یخساز حبه ای زیر کابینتی را در لیست عرضه دارد که مخصوص فضا هایی کم بوده و مصرف انرژی بسیار محدودی دارد.
ادامه دارد...
- ۰ نظر
- ۲۳ بهمن ۹۸ ، ۱۴:۳۹