دستگاه یخساز

اطلاعات مفید برای انتخاب دستگاه یخساز

دستگاه یخساز

اطلاعات مفید برای انتخاب دستگاه یخساز

دستگاه یخساز

برای عضویت در قسمت مقالات آرمینکو عدد 1970 و برای عضویت در خبرنامه عدد 1 را به شماره 02188832000 پیامک نمایید.

بایگانی
نویسندگان

۱ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

بخش اول

تعاریف : ماشین یخساز آزمایشگاهی رسته ای از دستگاه های تولید کننده یخ هستند که به طور خاص در آزمایشگاه های مختلف اعم از صنعتی، نیمه صنعتی، شیمیایی و ... استفاده می شوند.

دامنه شمول : فضا هایی با کاربری آزمایشگاه و جهت استفاده از یخ به عنوان ماده سیال خنک کننده، ایجاد خنک کاری در سامانه و یا استفاده بهداشتی

محدوده های کاری : دستگاه های یخساز همان طور که نامی نا آشنا برای ما نیستند با دریافت آب و صرف انرژی تولید یخ می کنند.

در طبقه بندی محصولات و تجهیزات ازمایشگاهی، ماشین یخساز آزمایشگاهی دارای شرایط ذیل است :

  • تولید یخ به صورت بهداشتی و بدون دخالت دست
  • انتقال یخ به صورت مکانیزه یا استریل
  • نگهداری یخ به صورت غیر شیمیایی و بدون افزونه

اصولأ در دستگاه های یخساز آزمایشگاهی سه مرحله تولید، انتقال و نگهداری یخ به عنوان موارد اصلی و ضروری قابل بحث هستند.

این که یک آزمایشگاه بسته به نوع فعالیت و محور هایش، چه مدل یخی را استفاده دارد، نکته اصلی و بعدی است.

آرمینکو در این مورد دو نوع یخساز را در حجم های پایین و مخصوص آزمایشگاه ها معرفی و تولید می کند :

نوع اول، حبه ای و نوع دوم پودری(پولکی آب دار)؛

آرمینکو سعی در بروز رسانی این دو مدل نیز کرده است و اینک مدل دیگری از یخساز حبه ای تحت عنوان یخساز حبه ای زیر کابینتی را در لیست عرضه دارد که مخصوص فضا هایی کم بوده و مصرف انرژی بسیار محدودی دارد.

ادامه دارد...

  • آرمین کو