همان طور که می دانید و در این وبلاگ تلاش شده تا شفاف سازی شود، بررسی و انتخاب هر دستگاهی مستلزم سوالات گسترده ای است؛ مگر در مواردی که استاندارد خرید مد نظر نباشد و یا آگاهی لازم جهت انتخاب، به صورت سلیقه ای و غیر علمی انجام شود.
هم ارز با نیاز، سوالات زیادی مطرح است. این که در اینترنت سرچ کنید که کدام یخساز بهتر است ؟ و یا بهترین یخساز چیست ؟ در واقع با مواردی رو به رو می شوید که شاید بتوانند به شما دید خوبی بدهند اما هرگز دید بهتری نصیب شما نمی شود مگر با کسب اطلاعات شفاف، علمی و مورد اطمینان !
لذا همان طور که قبلاً هم نیز اشاره شده، آرمینکو پیشنهاد می دهد برای انتخاب هر دستگاهی، لیستی از نیازها و درخواست های خود را از آن دستگاه یادداشت کنید.
پس از آن با در نظر گرفتن پارامتر های مختلف درخواستی، حرکت کرده و نسبت به امتیاز دهی به هر کدام از بند ها اقدام نمایید.
به طورمثال شما یک دستگاه یخساز برای کافی شاپ می خواهید، سوالات زیر را بپرسید و لیست کنید :
- میزان یخ درخواستی
- میزان استفاده و زمان دپو
- ساعات اوج مصرف یخ
- ابعاد و اندازه دستگاه
- دسترسی به منابع انرژی مانند برق و آب
- فاضلاب مناسب
- نوع یخ مورد استفاده و مطلوبیت آن
- دمای هوای محیط نصب دستگاه در ساعات، روزها، پیک ها و فصل های مختلف
- محدودیت های نصب به لحاظ قرارگیری، تهویه و استاندارد
- میزان مصرف انرژی دستگاه، گرمازایی و آلودگی صوتی
- نحوه دسترسی به یخ و انتقال
- و ...
این ها تنها بخشی از سوالاتی است که شما می بایست، پاسخ مناسبی برای آنها داشته باشید.
همه این سوالات با تغییر نیاز شما، تغییر می کنند و می بایست نسبت به نیاز، برآورد صحیحی از پاسخ ها انجام شود.
در آرمینکو به دلیل تجربه بیش از 50 سال و انجام پروژه های مشابه، بسیاری از این سوالات در چک لیست هایی آماده شده و در اختیار متقاضی قرار می گیرد تا با شفافیت نسبت به انتخاب دستگاه مطلوب خود قدم بردارد.
- ۰ نظر
- ۲۴ بهمن ۰۱ ، ۱۱:۴۵