کسی نیست که لذت نوشیدن آب خنک را تجربه نکرده باشد،در بسیاری از موارد این لذت را مدیون یخ حبه ای هستیم.
از این یخ، در مصارف خانگی،بهداشتی، رستوران، کافی شاپ، هتل و ... استفاده می شود.
همواره به یاد داشته باشید که آب خوب و با کیفیت، آبی است که املاح کمتری داشته باشد، پس زمانی که آب خوبی داشته باشیم یخ خوبی نیز خواهیم داشت.یخ شیشه ای با کیفیت ترین نوع یخ می باشد. در دستگاه های یخ سازی هم، فرآیند تولید یخ خوب وابسته به کیفیت آب است
در صورت نیاز به یخ حبه ای از دستگاه های یخساز حبه ای استفاده می شود.ماشین های یخساز، دارای ابعاد و ظرفیت تولید یخ متنوعی هستند.بنابراین حتماً هنگام تهیه این دستگاه، به میزان یخی که در طول شبانه روز یا مدت زمان مشخص(چند ساعت) نیاز دارید؛ توجه کنید.هم چنین توجه به شرایط محیطی و نوع آبی که استفاده می کنید،در خرید این دستگاه اهمیت دارد.
از آن جایی که دمای محیط بر کارکرد دستگاه تأثیر می گذارد، بازه ی دمای استاندارد محیط ، جهت کارکرد صحیح ماشین
یخ ساز مشخص می شود.
میزان حجم یخ تأثیر مستقیمی در زمان آب شدن آن می گذارد.بی شک هرچه حجم یخ یک محفظه بیشتر باشد، با توجه به میزان سرمایی که ساطع می شود، مدت زمان بیشتری طول می کشد تا یخ آب شود.بنابراین مدت زمانی که طول می کشد تا یخ درون ماشین یخ ساز آب شود، نکته ی قابل توجهی است که با برآورد کردن شرایط محیط و میزان یخ موجود در مخزن یخ، قابل محاسبه است.
به طور کلی اگر قصد تهیه یخ ساز حبه ای را دارید، نکات زیر را فراموش نکنید:
1- شرایط منطقه ای و محیطی آب
2- میزان حجم یخ مورد نیاز
3- مدت زمان آب شدن یخ مخزن
4- مدت زمان پر شدن حجم مخزن یخ
- ۰ نظر
- ۰۲ مرداد ۹۶ ، ۱۶:۰۶